Rádió Nézet Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Van a Traplol szervereknek Teamspeakje?

Létrehozva: március 7. 17:41 Létrehozta: Maulnixh Kategória: TM 8 hozzászólás

Fórumtéma leírása

Moderálva...
garf, ez az uj kedvenc szavam, hogy részegység :D:D:D
a rész meg az egység nem ugyanaz? :D:D
yeppsoftware.ogc.hu
A mumble kicsit komolyabb program mint a TeamSpeak, csak annyi lesz a komoly különbség, hogy játék közben is látni fogod hogy ki van épp a szobában. Tehát a játék jobb felső részegységnél fogod látni. Aranyos progi.
Próbálok majd sokszor mumblen lenni, hogy segítsek az odatévedőknek. ^^
!
Kösz a válaszokat Petyyy és Garfield :) Csak kapom hogy szétunom magam ótóóóózás közben. Jó lenne ordibálást is hallani. :) " azt a kuuuv****a R***hadt kanyar meginnn :D" Picit feldobja a játékélményt.. :):):):):)::):):):):):):):)::):):):) Mumble-t nem ismerem de kipróbálom. Ts-hez vagyok szokva(CS klánwar-ozás), de annál minden csak jobb lehet.
Már van publikus TM szerver.
http://www.mumble.hu

Lejjebb a listában megtalálhatók a trap ill. tmhu szerverek.

Jöhet mindenki dumcsizni
!
Teamspeakje nincs, de van mumbleja:) , www.mumble.hu itt megnézheted a csatlakozáshoz és feltelepitéshez szükséges adatokat:), majd lesz készítve egy trackmania publikus szoba, és oda lehet gyülekezni, majd ha az meglesz, akkor értesítünk titeket :)
yeppsoftware.ogc.hu
Nah sziasztok! :) Véletlen ENTER-t nyomtam.. :D

Engem az érdekelne, hogy van-e publikus TS szervere a TrapLOL-nak? Mert elég gázra sikeredett ez a chat rendszer (bár minden más retek jó a játékban). Vagy csak klánszerverek mennek? Valakik mondtak valami "operátor"-t de nem találtam semmit erről a témáról.

Köszi a hozzászólásokat!!!!