Rádió Nézet Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Segítség: Kocsi letöltése

Létrehozva: február 11. 18:53 Létrehozta: Mystro Kategória: TM 16 hozzászólás

Sziasztok!

Itt megmutatom nektek ,hogy honnan, és hogyan lehet letölteni Kocsikat és ,hogy hogyan rakjuk be...

Először is keresünk kocsikat pl.: http://www.trackmania-carpark.com
Amikor kiválasztottuk a kocsinkat(amit leakarunk tölteni) akkor letöltjük ide: C:\Dokumentumok(Document and setting)\ TrackMania \Skins és ide csináljunk egy olyan mappát hogy Vehicles és ebbe pedig egy olyan hogy Stadium Car
Szóval ide kell menteni a kocsit: C:\Dokumentumok(Document and setting)\ TrackMania \Skins \Vehicles \Stadium Car
És nincs más dolgunk minthogy megnyissuk a TrackMania-át És ott Prifil--> Járművek--> Stadium --> És ott megfogjuk találni a kocsinkat...

Köszönöm ,hogy megnéztétek...

Írta: Krisz (Electro) (krisz1998) =)

Válasz raceking---yeppsoftware #14. hozzászólására
mármint amit te raktál be?
profil, haladó, egyéni autó külsők engedélyezése be van kapcsolva?
Válasz xzel #13. hozzászólására
Hy! Csak az a gond hogy nekem szürkének mutatja a kocsit :(
ooo... te latod annak? mert az nem szokott elofordulni, mas lathatja szurkenek, az azert van, mert meg nm toltot be... vagy mert nem uniteddel nyomod. Bar ekkor azthiszem a beallitott nemzeti szinu autova nyomja (magyar vszin)
aloha
mármint amit te raktál be?
yeppsoftware.ogc.hu
Hy! Csak az a gond hogy nekem szürkének mutatja a kocsit :(
Probléma megoldódott !! :) Annyi volt az egész,hogy rossz mappába másoltam! Kösz a segítséget
Köszi Vill!! Amúgy nekem Win7 van :/ Jaaa szóval nem USER-be kell rakni? vagy hova?
A legjobb, hogy a tmhu-nak is van egy GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések) részlege, ahol mindezt plusz erőlködés nélkül meg lehet nézni. :)
Kicsit javítanék mert amit beraktál az ha jól tudom Vista-ra és Win7-re vonatkozik. Na és még nagyon sok embernek XP van a gépén. Ennek a helyes elérési útja a a StadiumCarhoz:
c:\Documents and Settings\"USER"\Dokumentumok\TrackMania\Skins\Vehicles\StadiumCar\
Beraktam zippelve, de én úgy érettem hogy a játékban nincs olyan hogy Stadium
hát az nem baj, ha nincs lyan mappa, hozz létre egyet StadiumCar néven. Igen, zippelve kell berakni.
yeppsoftware.ogc.hu
Én mindent megcsináltam úgy ahogy leirták de nem jó :S A járműveknél nekem nincs olyan, hogy Stadium mi lehet a gond? az hogy nem zip-be rakom be? mert nem is ugy töltötte le nekem :S
Válasz illegal_racer #3. hozzászólására
Akinek firefoxa van, az hiába kattint a letöltés gombra.
Carpark-on? Vagy hól?

Én IE-t szerintem 3 éve nem is használtam, tehát nem találkoztam olyan problémával, ami indokolta volna, hogy elővegyem. Eddig mindenhol maximálisan teljesített... letöltések mentek... de lehet van ahol nem megy, csak én nem jártam ott. :)
aloha
Firefoxal is lehet letölteni, ugyanúgy mint az IE-el.
!
Akinek firefoxa van, az hiába kattint a letöltés gombra.
fontos, hagyjuk a cuccot zipben. nem kell kibontani. Mas csak akkor latja, ha united-del rendelkezunk :) Festeni jatekon belul is lehet, de a vallalkozo kedvuek, vagy arra alkalmas szoftverrel nem csak rendelkezok, de azt hasznalni kepesek, letoltve az nvidia oldalarol az aktualis kepszerkesztohoz valo dds plug-int, sokkal kenyelmesebben is egyedeive tehetik a jarmuvuket. A letoltott zipben minden elemet (map) megtalalnak az autohoz, hogy kedvukre alakitsak, ezek megnyitasahoz, es ujra elmentesehez fontos a dds formatum.
aloha
köszi mindíg is érdekelt hogyan kell :)