Rádió Nézet Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

www.track-mania.hu DirtyMini

Létrehozva: 2009. december 22. Létrehozta: .Garfield. Kategória: TM 11 hozzászólás

Itt lehet beszélgetni az új szerverről. ^^

Válasz wawaw #10. hozzászólására
nalam is kedvenc, sajnalom hogy most pont nincs bent senki :< mentem parat mashol de gyors meguntam, csakadirty \m/
nekem is az egyik kedvenc szeróm ,mondjuk én nem seretem nagyon a rövid pályákat de ezt akkor is bírom :D
Válasz ozone.newline #2. hozzászólására
nekem is a kedvencem lett, ami nem csoda, jo es segitokesz tarsasaggal, gyors, es gyakorlashoz tanulashoz kivalo mappokkal!
nalam is kedvenc, sajnalom hogy most pont nincs bent senki :< mentem parat mashol de gyors meguntam, csakadirty \m/
Válasz laca77 #8. hozzászólására
Szia! Köszi a választ. Hogyan tudok privát üzenetet küldeni neki? (Csak most regisztráltam emiatt a kitiltás miatt, nem vagyok tájékozott a témában) Előre is köszi a választ!
Szia laca!

Láttam a privát üzenetes írásodat és ebben én is tudok segíteni: ). Leírom, hogy mit nyomj.:Közösség-csapatok-keresd meg a TrapMania-t-tagok-Kattits rá Arkunra és ott van az, hogy üzenet küldése.
Ha nem írtam le érthetően szóljál és megpróbálom máshogy :).
Egyébkén a CRD is fenn van, ha akarsz csatlakozhatsz, csak abban az esetben küldjél nekem üzenetet.
{CRD}Aquilla
Szia! Köszi a választ. Hogyan tudok privát üzenetet küldeni neki? (Csak most regisztráltam emiatt a kitiltás miatt, nem vagyok tájékozott a témában) Előre is köszi a választ!
Szerintem írj egy privátot ez ügyben Arkunnak! Én is így jártam nem rég.
SZIGYI, CRD newline, CRD zebra - nem tudtok valamit erről a dologról? Együtt játszottunk.
Hogyan tudok elérni valakit, aki visszaállítja? Ez irtó nagy szemétség.
Sziasztok, ma elég sokszor voltam az első 3 között a DirtyMini pályán, ez volt a kedvenc szerverem.. Miközben éppen vezettem, kizárták az ip-met, csak nem értem miért. Valaki válaszoljon legyen oly kedves!
Válasz ozone.newline #2. hozzászólására
nekem is a kedvencem lett, ami nem csoda, jo es segitokesz tarsasaggal, gyors, es gyakorlashoz tanulashoz kivalo mappokkal!
Szia Gergő!!

Kellemes meglepetés, hogy a te nevedet látom a hozzásolásnál : ).
Nem tom olvastad-e a klán interjúkat. Ajánlom mert érdekes.
(Remek így összetalálkozni egy csapattaggal: ) )
És a tegnapi csapattalálkozó remek helyszínvolt ezen a szerveren szerintem, mert úgyláttam élveztétek : ).
Még annyit, hogy ez egy tényleg király szerever.
{CRD}Aquilla
aloha
Szia Garfield!

Mi egy csapattalálkozó alkalmából mentünk ezen a szerón. Nekem baromira tetszett és a többieknek is. A mai találkozót is oda szerveztem : ). Tetszenek a pályák, és hogy még frissek a localok.
Egyszóval sztem nagyon jól sikerült : ) : )

ui.: Nekem különösen az tetszik, hogy van olyan pálya ahol meg kell fejteni, hogy merre menjen az ember.
{CRD}Aquilla