Rádió Nézet Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

segítség!!!!!!!!

Létrehozva: 2009. december 17. Létrehozta: matekovacs.net Kategória: TM 42 hozzászólás

blablabla

hát én mindenképenn, ha újjonnan szeretnétek venni valamit, akkor az ipont ajánlom, ha használtan, akkor a hardveraprot:)
yeppsoftware.ogc.hu
ha már a hűtésnél tartunk, nekem meg vennem kéne egy jobb hűtőt a procira mert ez a gyári tűtő finoman szart se ér. :D
!
Jók ezek a képek. Valahol láttam ilyet már, vagy a Tesco tetején, vagy talán egy Peterbilt kamion hűtőrácsa alatt :-).
SNRViper
Válasz LoGi #37. hozzászólására
vagy cshu-n a helpdesk topcba írd be ugyanezt, ott is elég jó esély van rá hogy kapsz választ
Köszönöm mindkettőtöknek a helpet, de kicsit bepánikoltam és nem tudtam hirtel3en mit csináljak. Mert ugye jött a 7vége, de szerencsére volt otthon egy ventillátorom azt rá fabrikáltam a video karira és utána megrendeltem egy passzív hűtőmodult rá és majd későbbiekben veszek rá egy ventillátort is ami kimondottan erre a passziv modulra való.

Válasz Jasy #35. hozzászólására
Na nekem egy másfajta problémám lenne, nem TM-mel kapcsolatos most. Sajnos a képen látható videokarim ventillátora behalt és keresnék alternatív hűtést rá.

Ha valaki tud segitsen pls

A pontos tipus ASUS EAH4670DI 512M PCIE
vagy cshu-n a helpdesk topcba írd be ugyanezt, ott is elég jó esély van rá hogy kapsz választ
A moha déli oldalán mindig fa nő.
Én azt mondom hogy ha itt nem senki konkrét választ akkor szerintem regelj be prohardverre és ott indíts egy topicot, ezzel a témával kapcsolatba.
!
Na nekem egy másfajta problémám lenne, nem TM-mel kapcsolatos most. Sajnos a képen látható videokarim ventillátora behalt és keresnék alternatív hűtést rá.

Ha valaki tud segitsen pls

A pontos tipus ASUS EAH4670DI 512M PCIE
Szellemlevágás: Amikor a visszajátszásszerkesztőben beimportálod a szellemet, akkor kijelzi egy csík az időmutatón. Alaphelyzeteben elejétől végéig tart. Van a két végén két jelölő. Azokat lehet mozgatni pl. az első jel az időmutató felén van, akkor a szellem az ideje felénél fog megjelenni. Ezt be lehet állítani fölül az aktuális pálya beállításainál. Legfölül be lehet századmásodpercre állítani. Ha valakinek gondja van a visszajátszásszerkesztővel, azon segítek profi vagyok.
Válasz raceking---yeppsoftware #32. hozzászólására
jasy már egyszer elmondtam , hogy hogy kell. ugyanugy mintha sima gps-t csinálnál, csak a gps-nek nem csinálsz külön kamera nézetet, hanem csak megy a kocsi...
De nem sikerül. :(
Jó lenne egy amolyan szájbarágós leírás. :)
jasy már egyszer elmondtam , hogy hogy kell. ugyanugy mintha sima gps-t csinálnál, csak a gps-nek nem csinálsz külön kamera nézetet, hanem csak megy a kocsi...
yeppsoftware.ogc.hu
Válasz Jasy #30. hozzászólására
Én United-re gondoltam. De láttam már stadiumban is ilyen ghost-t. Csak nem jut eszembe a neve. Több ezer mapot meg nincs kedvem végig nézni. :)
Vágást pedig a játékon belül gondoltam, hogy a meglévő replayből egy részt kivágni.
Na akkor innentől engem is érdekelne a dolog :)
aloha
Válasz ozone.newline #29. hozzászólására
Lehet ilyet, hogy egy ghost mutatja a utat? Eddig ilyet csak uniteben láttam, stadium-on nem. Vagy erre gondolsz Te is? A vágásról meg lehet egyszerűbb külön programban csinálni... de passzolom ezt a részét
Én United-re gondoltam. De láttam már stadiumban is ilyen ghost-t. Csak nem jut eszembe a neve. Több ezer mapot meg nincs kedvem végig nézni. :)
Vágást pedig a játékon belül gondoltam, hogy a meglévő replayből egy részt kivágni.
Válasz Jasy #28. hozzászólására
Hát akkor én is kérdeznék itten egyet. Már kérdeztem máshol is, de nem nagyon akart összejönni a dolog.
Szóval a kérdésem:
Egy játék közbeni ghost-t szeretnék csinálni. Tehát egy olyat, hogy megyek a pályán és egyszer csak megjelenik egy autó és mutatja az utat, hogy merre kell menni.
Másik kérdésem ami az előbbivel függ össze és lehet ezért nem sikerül a dolog, hogyan kell replayt megvágni? Szerkeszteni, kamerát berkani tudok már, de meg vágni hogyan kell rendesen?
Lehet ilyet, hogy egy ghost mutatja a utat? Eddig ilyet csak uniteben láttam, stadium-on nem. Vagy erre gondolsz Te is? A vágásról meg lehet egyszerűbb külön programban csinálni... de passzolom ezt a részét
aloha
Hát akkor én is kérdeznék itten egyet. Már kérdeztem máshol is, de nem nagyon akart összejönni a dolog.
Szóval a kérdésem:
Egy játék közbeni ghost-t szeretnék csinálni. Tehát egy olyat, hogy megyek a pályán és egyszer csak megjelenik egy autó és mutatja az utat, hogy merre kell menni.
Másik kérdésem ami az előbbivel függ össze és lehet ezért nem sikerül a dolog, hogyan kell replayt megvágni? Szerkeszteni, kamerát berkani tudok már, de meg vágni hogyan kell rendesen?
Milyet szeretnél sebyke?
Momo
na ez Newline területe:)
yeppsoftware.ogc.hu
hello , hogy lehet saját 3d-s kocsit csinálni érdekelne..:) rem lesz olyan aki elmongya előre is kösz:)
hát ha letöltöd az ugy nem fog menni... vedd meg! (pl az OGC webshopban : http://webshop.ogc.hu/termek/2359/trackmania_united_forever_100), és a doboz belső oldalán lesz a játékos kulcsod, azaz a serialod.
yeppsoftware.ogc.hu
segitsetek letöltötem a trackmania united forever-t és játékos kulcsot kér az mi?
köszönöm
Válasz Hangfal #19. hozzászólására
hallotam van valami olyan lehetőség is, amikor URL-t kell beírni a játékba.Tudom valami képet kell feltölteni.De hova?leírnátok részletesen.előre is köszi.hello.
A képet amit a táblára szeretnél tenni fel kell tölteni tárhelyre és ahová felraktad annak az elérési címét kell beírni a pályaszerkesztőben a tábláknál az URL hez és akkor betölti oda arra a táblára amit kijelöltél.
URL-t a játékban úgy kell beírni hogy a cím előtt beírod hogy $l és utánna jön a cím.

Példa: $lhttp://www.track-mania.hu
!
hallotam van valami olyan lehetőség is, amikor URL-t kell beírni a játékba.Tudom valami képet kell feltölteni.De hova?leírnátok részletesen.előre is köszi.hello.
Válasz Hangfal #16. hozzászólására
Hello
Azt szeretném kérdezni hogy hog ylehet saját táblákat készíteni?
Előre is köszi!
http://www.track-mania.hu/content/2009/11/21/Animacios_tabla_keszitese
yeppsoftware.ogc.hu
Hello
Azt szeretném kérdezni hogy hog ylehet saját táblákat készíteni?
Előre is köszi!
Hello mindenki!

Egy kis segitséget szeretnék kérni a klán alapitáshoz!

MIért van az hogy be irom azt az évet hogy: 2010. 02. 19.!!!De mégis azt irja ki hogy klán alapitás éve hibáss!!

Ezt hogy kell érteni ez miért van!!!Elörre is kösz mindenkinek!
A üzenetekben is irhattok ha tudjátok THX!!
Hát köszönöm, sajnos nem sikerült :( pedig már beengedett az online játékba, tudtam szervert is választani, de oda már nem engedett be :S, akkor maradnak a 7végék :(

jó játékot mindenkinek!
Válasz P3dr0 #12. hozzászólására
Köszi, de ilyenekkel már próbálkoztam és sajna nem jártam sikerrel :S :(, de estelg nem értetek a http tunnel -nevű programhoz, vagy tudjátok , hogy a TMN melyik portot használja? azért még próbálok 1-2 dolgot :D
Ha jól emlékszem alapból: 2350 és 3450 tcp és udp-t.
Köszi, de ilyenekkel már próbálkoztam és sajna nem jártam sikerrel :S :(, de estelg nem értetek a http tunnel -nevű programhoz, vagy tudjátok , hogy a TMN melyik portot használja? azért még próbálok 1-2 dolgot :D
Egy probat megerne, megkeresni azt, aki ezen korlatozasokat beallitotta. Nem biztos hogy le lehet vele, veluk zsirozni, de nincsen nagyobb adatforgalma a TM-nek mindtha megneznel, egy webodalt, es nem is illegalais. Godolom nem ezeket akartak eredetileg szurni, hanem a file cserelest (ertheto okokbol). Aztan lehet naiv vagyok, de eddig az eletben eleg sok dolgot sikerult ugy elinteznem, vagy megusznom, hogy egyszeruen egy a helyzetnek megfelelo parbeszedet kezdemenyeztem. Mas tanacsot sajnos nem tudok adni ugyse :)
aloha
Válasz P3dr0 #9. hozzászólására
Na jó ennyire nem egyszrű a helyzet, infós vok szal ilyet azért meg tudnék oldani :) de az egyetemi kóterban le vannak tiltva a portok, játszani, p2p fájlcserélők torrent felejtős elvileg.
Reménykedtem hogy tudtok vmi progit, vagy az általam említett progihoz tud vki vmi beállítást amivel lehetséges a TMN.

azért köszi.
ja értem, ez a letiltás dolog nem volt tiszta :) most már értem. Hát igen, kóteres leszabályozás nekem is ismerős dolog :D anno csak a koliLan-ra hagyatkoztunk játék terén mi is, bár nem is törtük magunkat, hogy neten is tolhassuk :) De érdekes probléma, úgyhogy én is várom vmi szaki megoldását! ;) pacsi
Na jó ennyire nem egyszrű a helyzet, infós vok szal ilyet azért meg tudnék oldani :) de az egyetemi kóterban le vannak tiltva a portok, játszani, p2p fájlcserélők torrent felejtős elvileg.
Reménykedtem hogy tudtok vmi progit, vagy az általam említett progihoz tud vki vmi beállítást amivel lehetséges a TMN.

azért köszi.
Válasz P3dr0 #7. hozzászólására
Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy tudtok-e valami módszert, amivel tudnék proxy mögül játszani, ja és elvileg le vannak tiltva a portok, találtam egy progit: http-tunnel , ezzel sikerül torrenteznem , vagy ha akarnék wow-ozni vagy stream-es játékokat játszani, de nemtudom a TMN-re beállítani.

Esetleg vkinek vmi ötlet? :o

köszönöm!

P3dr0
hát gondolom tm launcherben beállítod a proxy kiszolgálódat, meg a portot(amit előtte feloldasz, pl routeren is) vagy összetettebb a probléma?
Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy tudtok-e valami módszert, amivel tudnék proxy mögül játszani, ja és elvileg le vannak tiltva a portok, találtam egy progit: http-tunnel , ezzel sikerül torrenteznem , vagy ha akarnék wow-ozni vagy stream-es játékokat játszani, de nemtudom a TMN-re beállítani.

Esetleg vkinek vmi ötlet? :o

köszönöm!

P3dr0
Válasz wawaw #5. hozzászólására
Kar, hogy tm carparkban csak ocsmanyak vannak :\ Jokat mentunk tegnap, gg :)
jokat :) gg :)
aloha
Válasz ozone.newline #4. hozzászólására
:) En akarok. De 2 eve hozza se nyultam a 3d-hez, szoval eleg nyugvenyelos lesz eleinte. Foleg, hogy szep Low-poly-t kell csinalni, vagy ajanlott a teljesitmeny veget :) Amugy itt van hozza blueprint is :)

http://www.the-blueprints.com/blueprints-depot/cars/lada/lada-1200.gif

ugyhogy inkabb maradok az, akarok statusznal :)

Kar, hogy tm carparkban csak ocsmanyak vannak :\ Jokat mentunk tegnap, gg :)
Válasz wawaw #3. hozzászólására
nincs valaki aki akarna csinálni egy ladát, fényképek alapján? 3d modellre gondolok. ha igen akkor msn > nincsmese@hotmail.com
kösz
:) En akarok. De 2 eve hozza se nyultam a 3d-hez, szoval eleg nyugvenyelos lesz eleinte. Foleg, hogy szep Low-poly-t kell csinalni, vagy ajanlott a teljesitmeny veget :) Amugy itt van hozza blueprint is :)

http://www.the-blueprints.com/blueprints-depot/cars/lada/lada-1200.gif

ugyhogy inkabb maradok az, akarok statusznal :)

aloha
nincs valaki aki akarna csinálni egy ladát, fényképek alapján? 3d modellre gondolok. ha igen akkor msn > nincsmese@hotmail.com
kösz
Valaki tudna biztositani havi 1000-2000 garasért egy 8 slotos szerót?
vegyél eredetit és lesz:D
Momo