Rádió Nézet Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Programozás

Létrehozva: 2009. november 3. Létrehozta: raceking---yeppsoftware Kategória: TM 8 hozzászólás

Manapság egyre jobban fejlődik az informatika ::programozás ága, ezért gondoltam nyitok egy olyan fórum topikot, ahova mindenki leírhatja programozással kapcsolatos kérdéseit, vitatott dolgokat és akármit, legyen szó PHP, C#, C, C++, Delphi, Java, Visual Basic és még sorolhatnám milyen programozási nyelvekről.

--------------

hogy a hozzászólások valahogy el is kezdődjenek... : tanultok -e suliban programozást? és ha igen, akkor milyen nyelven? :)

(Harcoskodó kedvű embereknek mondanám, hogy tudom, hogy van egy csomó programozás orientált (Na most Vill örülhet, hogy lenyúlom a kedvenc szavát ^^) fórumozó oldal, de itt az ideje, hogy itt is legyen egy :))

Én örülök hogy élek
!
Ezek a nyelvek nem nagy dolgok.. :) Tanuljatok Assembly-t!!! :D
kezdj valami objektumorientált nyelvvel, mint pl C#, Delphi, Visual Basic, ezekbe remekül el lehet sajátítani az alapokat :)
yeppsoftware.ogc.hu
Én sajnos nem tanulok programozni. De kiprobálnám szívesen. Meg néha szükség is van rá :)
Succ
Válasz raceking---yeppsoftware #3. hozzászólására
én most suliban delphit tanulok, de emellett c#,C++,Assembly,és Visual Basicezek is:)
Macskusz az occam az nemilyen lyukszalagos izé:?XD elnézést kérek a space hibákért, desulibolirok, és a bill egyszar :D
hát nem egy mai darab az biztos :)
elvi síkon foglalkoztunk vele, mint párhuzamos programozás alapjai/elmélete.
én most suliban delphit tanulok, de emellett c#,C++,Assembly,és Visual Basicezek is:)
Macskusz az occam az nemilyen lyukszalagos izé:?XD elnézést kérek a space hibákért, desulibolirok, és a bill egyszar :D
yeppsoftware.ogc.hu
BME-VIK mérnök informatika: első 4 félévben csupán:
c
c++
assembly
java
c#
verilog
minimális occam

szóval ha van kérdésetek, sztem én is tudok segíteni :)

u.i. épp most openGL-lel szívok -.-
Szerintem inkább te mesélj :vigyor: ,mert nekem a programozás kínai :vigyor: